Eczane Teknisyenliği Eğitimleri İçin Önemli Bir Görüşme Yaptık

Değerli Meslektaşlarımız;

Eczane Teknisyenliği mesleği için çabalarımız son hızda devam ediyoruz. Amacımız meslektaşlarımızın yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarmak olduğunu her defasında vurguluyoruz. Gece gündüz aralıksız olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Mesleki Sivil Toplum Kuruluşu olarak meslektaşlarımızın eğitimine ne kadar önem verdiğimiz yaptığımız eğitimlerle ve çalışmalarla anlaşılmaktadır. Amacı maddi kaynak sağlamak olmayan derneğimiz her türlü çalışmayı meslektaşlarımızın daha güçlü bir yapıyla yaşayabilmesi hevesiyle yaptığımız ortadadır.

Dernek Genel Başkanımız Habeş ANIK tarafından gerçekleştirilen görüşme sonrası meslektaşlarımız için önemli eğitim programları düzenleme konusunda görüşmeler yapıldı. Detayları daha sonra bildirilecek olan eğitimler için derneğimizi takip etmenizi rica ederiz.

ETD GENEL MERKEZ

img-20161107-wa0031

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!