Eczane Hizmetleri Bölümü Taban Puanları 2012

2014 yılı Eczane Hizmetleri Bölümü Taban Puanları – 2 yıllık için tıklayınız.

2012 Eczane Hizmetleri Bölümü Taban Puanlarını, 2 yıllık ön lisans meslek yüksek okullarının kazananların başarı sırasını, kontenjanlarını ve bölümün bulunduğu 2 yıllık üniversiteleri aşağıdaki tablodan detaylı olarak inceleyebilirsiniz. 2012 YGS LYSpuanları ile 2 yıllık üniversite tercihi yaparken; 2011 Eczane Hizmetleri Bölümü Taban Puanlarına göre tercih yapmanızda yarar bulunmaktadır.

Not: Tercih yaparken puan türlerini göz önünde bulundurarak tercih yapın…

2 Yıllık Ön lisans Meslek Yüksek Okulları Puanlar Tablosu:

Eczane Hizmetleri Bölümü 2 Yıllık Ön lisans Puanları Listesi
Bölüm ÜNİVERSİTESİ Y.Okul Puan Türü Kon Taban P.
Eczane Hizmetleri ANADOLU ÜNİVERSİTESİ(ESKİŞEHİR) Yunus Emre M.Y.O. YGS-2 40 249.360
Eczane Hizmetleri ANKARA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri M.Y.O. YGS-2 40 157.352
Eczane Hizmetleri EGE ÜNİVERSİTESİ(İZMİR) Atatürk Sağlık Hizmetleri M.Y.O. YGS-2 30 224.971
Eczane Hizmetleri HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ(ANKARA) Sağlık Hizmetleri Meslek Y.O. YGS-2 30 305.247
Eczane Hizmetleri İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ(MALATYA) Sağlık Hizmetleri Meslek Y.O. YGS-2 30 296.208
Eczane Hizmetleri (Açıköğretim) (Uzaktan Eğitim) ANADOLU ÜNİVERSİTESİ(ESKİŞEHİR) Açıköğretim Fakültesi YGS-2 100 269.178
Eczane Hizmetleri (İÖ) EGE ÜNİVERSİTESİ(İZMİR) Atatürk Sağlık Hizmetleri M.Y.O. YGS-2 30 228.446
Eczane Hizmetleri (Uzaktan Eğitim) MERSİN ÜNİVERSİTESİ Mersin M.Y.O. Eczane Hizmetleri YGS-2 150 196.355

Burada Geçen Bilgileri Derneğimiz An be An takip Etmektedir. Bilgi almak için derneğimize başvurabilirsiniz.

Bağlantılar: , , , , , , , , , , , , , , ,

Facebook'ta Bize Katılın

1. Orhan Akkök diyor ki:

HELAL OLSUN DİYORUM  BU BÖLÜMÜ OKUYAN ARKADAŞLARA BU ARKADAŞLAR ASLAN GİBİ OKULU BİTİRİRLER GELİR MESLEK’te BAŞLARLAR ONDAN SONRA KURARLAR DERNEKLERİNİ FEDERASYONLARINI BİRLİK BERABERLİK OLURLAR BİZİM ARKADAŞLARDA SAĞ OLSUNLAR DERNEK VAR FEDERASYON VAR BİRLİK OLMAK YERİNE BİRBİRLERİNİN AÇIKLARINI ARIYORLAR BİR BİRİ İLE DİDİŞİYORLAR  BU NE LAN MESLEK İYİ  İŞİN İÇİNDEN ÇIKILMAZ BİR HAL ALDI ARKADAŞLAR BİR BİRLERİNİZLE DİDİŞ MEYİ BIRAKIN KENDİNİZE GELİN BU MESLEĞİMİZDE İLKOKUL MEZUNU ARKADAŞLARIMIZDA VAR ALLAH ESİRGESİN  LİSE BELKİ ÜNİVERSİTE MEZUNU OLANLAR BİLE VARDIR  BIRAKIN TARTIŞMAYI DA BAKIN ADAMLAR OKUL OKUYOR BU MESLEK İÇİN KENDİNİZE GELİN BİRLİK OLALIM BİR BİRİMİZİN AÇIĞINI ARAYACAĞIMIZA MESLEKİ KONUDA  BİR BİRİMİZE VE İŞTEN AYRILMIŞ ARKADAŞLARIMIZA DA  YARDIMCI OLALIM  O BUNU YAPIYOR BU ONU YAPIYOR NE OLUYOR LAN  ÇOCUK MUSUNUZ  …?